Update cookies preferences
Call us 58862212 Cart
0
Aizvērt
EE
Aizvērt grozu
Cart Grozs
Your cart is empty.
EE
Main menu
Catalog

Oksüdeeritavus

Kõrge oksüdeeritavus (< 5 mg O₂/l) mõjutab vee värvust ja lõhna, muutes vee kollakaks või pruunikaks. See võib olla märk orgaanilisest reostusest, raua- või mangaanisisalduse tõusust ning mikrobioloogilisest ebastabiilsusest. Liigne orgaaniline aine võib vähendada vee ohutust ning halvendada vee desinfitseerimise efektiivsust. Kõrge väärtus võib esineda eriti põhjavees, kus vee kvaliteeti mõjutavad looduslikud ja tehislikud saasteained.

Lahendus

Oksüdeeritavuse vähendamiseks kasutatakse:

Õige lahendus sõltub veeanalüüsi tulemustest ja vee kasutusotstarbest.

Aizvērt
This is a good choice!
Learn more about this product. Our specialist will contact you soon!
Manufacturer:
Product SKU:
Quantity
-
+